Aktualno

Dragi iskalci svetlobe, resnice in miru!

V teh prazničnih dneh,
vam želimo,
da se zgodi Vstajenje duš!

Naj umre za vedno našo kljubovanje srčnosti, sočutju
in priložnostim, da se izboljšamo
ter slavimo odpuščanje!

¨Le vi, otroci Najvišjega Boga,
lahko kot alkimisti Svetega Ognja spremenite  svet!
Vi ste na odru. To je vaša priložnost.
Dojemite, da lahko le vi in vaš Kristusov jaz s Klicem
oz. odredbo za sprostitev dejavnosti Vijoličnega plamena
na Zemljo
spremenite razmere, v katerih bivate."
Saint Germain

 

Irena z ekipo.

 

 

AKTUALNO SPROČILO 29. MARCA

 

POZDRAVLJENI!


Obračam se na vas, iskalce resnice in poslanstva!

Znašli smo se v situaciji, ki vsem nam odpira nova obzorja videnja in čutenja. Četudi se kaže navzven kaotično in brezizhodno, se znotraj nas prebuja nekaj, kar je višje od našega razumsko znanega čutenja.

 

V nas se želi prebuditi naš zapis duše, našega poslanstva in namena, ki ga imamo v tem življenju. Vabi nas, da mu sledimo in da gremo v smeri, kjer se bomo počutili dobro v svoji koži ter se bomo čutili koristno in na pravem mestu.

Ker se sedaj menjajo prioritete in pomembnosti v našem življenju je čas, da se odpremo notranjemu svetu, ki nas nagovarja preko sanj, preko občutkov in preko vizij.

 

Med vami je veliko takšnih, ki ste v zadnjih letih prihajali k meni v želji, da bi spoznali samega sebe in bolj ozavestili svoje poslanstvo. Mnogi med vami ste že čutili, da je v vas namig, da naredite spremembo in da se podate na pot svoje duše, a  včasih je za to zmanjkalo, volje, zaupanja ali pa preprosto časa.

Sedaj je idealni čas, da se posvetimo temi poslanstva in kako to poslanstvo živeti v praksi. S poslanstvom si lahko v prihodnosti služimo tudi denar.

 

Vabim vas, da se vključite v skupinsko delo na temo MISIJSKE DUŠE.

 

MISIJSKE DUŠE imajo v tem času neke vrste vpoklic od zgoraj in se morda ne znajdejo, kaj točno naj počnejo, da bi bile koristne.

 

Poleg tega pa vas povabim na osebno svetovanje, preko skyp-a, da bi bolj podrobno vstopili v vaš zapis glede na trenutno stanje. Lahko pogledamo, kje se sedaj nahajate, kakšno je sporočilo vaše duše in kaj narediti, da bi svoji duši lahko bolj sledili. V tem času, ko je vse nekako obmolknilo, naj spregovori srce. Na naši internetni strani www.dusnizapis.si bodo sporočila o situaciji v kateri se trenutno nahajamo.

 

Če vas torej nagovori duša, da želite dodaten vpogled in konkretne korake glede na situacijo, se javite moji asistentki.

Če vas zanima dogajanje v smislu ozadja tega časa, imate možnost sodelovati v naši spletni ZOOM klepetalnici.  Termini bodo objavljeni vnaprej tistim, ki se boste prijavili s svojim e-naslovom.

 

Želim vam, da ti dnevi minejo čim bolj v srcu, v radosti in v ljubezni.

Irena