Vtisi

Tisti trenutek, ko sem se dogovorila za prvi prosti termin pri Ireni, se je vame naselil mir. Mir, sprava, jasnost, veselje so se samo stopnjevali. Prišla sem na pravo mesto, domov.
Občutila sem, da je konec beganja in tekanja, dvomov in nenehnega opravičevanja, kdo sem.
Hvaležna sem silam svetlobe, da sem slišala klic.
- Karlita

Ko sem naredila dušni zapis pri Ireni sem čutila radost in olajšanje. Ker sem živela, oz. čutila drugače od okolice, sem si seveda mislila, da je z mano nekaj narobe. Po zapisu sem vedela, zakaj sem, kakršna sem, kateri lik v meni prevladuje, kje se moram ojačat, kje popustit, preobrazit… in sprejela sem se. V bistvu sem že vedela, kar mi je Irena govorila, samo v čisto napačnih predalčkih sem imela spravljeno.
In v svojo dušo sem se zaljubila, za klesat osebnost pa dobila nadaljna navodila...
- Tanja

Zame je bil to eden izmed najlepših dogodkov v življenju. Irenine besede so posijale v moje življenje kakor sonce, ki se pokaže po neurju. Zopet se je v meni vžgalo upanje, da lahko vstanem in hodim po poti, ki mi je bila dana. 
- Helena

Ireno sem spoznala pred leti po srečnem naključju, čeprav verjamem, da se nič ne zgodi brez namena..Dušni zapis me je presenetil, ganil in hkrati odprl oči, saj sem lažje povezala dogodke, ki so se mi dogodili v preteklosti. Z Ireno sva se po zapisu dobivali še na osebnih srečanjih, kjer mi je pomagala pri mojih osebnih korakih naprej in soočanju s samo seboj. Dušni zapis priporočam vsakemu, ki želi spoznati sebe, ima vprašanja na katere ne najde odgovor ali išče podporo v svojem življenju.
- Tanja

Čeljust mi je enostavno padla na tla, ko je Irena dokončala moj dušni zapis. Stvari, ki mi jih je v kratki uri razložila o mojem življenju, so bile veliko bolj natančne o meni, kot sem se jih sam bil sposoben spomniti.
Jasno mi je bilo zakaj se mi v življenju dogajajo določene stvari, zakaj sem v odnosih kakršnih sem, zakaj je moje finančno stanje tako kot je, zakaj je moje zdravje tako kot je.
Na enostaven in razumljiv način sem dobil vpogled v moje življenje in smernice kako ga lahko izboljšati v mnogih pogledih. Po srečanju mi je bilo edino žal, da vpogleda v dušni zapisa nisem dobil že kot majhen otrok, saj bi si lahko v življenju prihranil mnogo napak.Toplo priporočam...
- Štefan

Najprej sem slišal za dušni zapis od prijatelja, ki mi je ves navdušen razlagal o tem kaj je slišal. Mislil sem, ah saj bom enkrat tudi jaz šel. Šele nekaj mesecev kasneje, ko so se mi težke stvari nabrale in mi ni bilo jasno kaj se mi dogaja sem si rekel, E rabim pomoč, človeka da mi pove kaj se mi dogaja.

Po obisku dušnega zapisa sem videl sliko svojega življenja iz drugega kota. Postalo mi je jasno zakaj se mi odvijajo stvari tako kot se, kje tičijo vzroki mojih problemov in kaj naredit!
Da sem šel na zapis je bila ena boljših odločitev na moji poti. Za mano je šla še moja partnerka in stvar je pozitivno vplivala tudi na najin odnos. Dobila sva zlata vredne smernice za vzgojo najinega otroka in pri Irenci dobila več kot bi si lahko zamišljala.
- Matija

Že prvi obisk pri Ireni mi je spremenil življenje. Svoje življenje sem dojel povsem drugače in iz nejevernega Tomaža sem začel postajati človek spoznanja, da je moja duša tista, ki jo je treba poslušati in ji slediti. Sporočila, ki sem jih dobil od Irene, so mi začela odpirati srce. Lahko sem začel opuščati mnogo razvad in škodljivih navad. Vem, da je pred mano dolga pot do prave sreče, a brez Irene te poti sploh ne bi mogel videti. Ireni sem hvaležen za vso spodbudo in podporo, neprecenljiva je.
- Marko

Branje dušnega zapisa pri Ireni je posebna izkusnja.To je pot domov,do izvora,do tja,kjer je tvoja duša doma.Na poti domov se ti odstirajo spoznanja kdo in kaj si,kakšno pot in s kakšnim namenom je tvoja duša prepotovala skozi več življenj.Nepozabna avantura, priporocam vsakomur, ki se želi srečati s samim seboj.
- Tomi

Kar nekaj naključij, ki seveda ne obstajajo, se je zgodilo, da sem se srečala z Ireno. Ko sem slišala zanjo in njene darove, sem komaj čakala, da jo srečam in povprašam, če bi želela tudi meni brati dušni zapis. Rekla mi je, da je že od prvega trenutka videla, kako moja duša prav kliče, da jo začnem slišati in poslušati. Zame je bilo branje dušnega zapisa nekaj najpomembnejšega in najlepšega v življenju. Toliko strnjenih informacij o tem, kdo in kaj sem, kje so moje šibkosti in kvalitete, tisto, ko nekje globoko o sebi že veš, a si ne upaš priznati, nisem niti slučajno slišala kje drugje. Izkušnja z njo je izjemno dragocena, neprecenljiva in vem, da če si želiš rešiti življenje, je nujno, da greš na branje dušnega zapisa k njej. Izjemno hvaležna sem ji za to.
- Sonja

Irenco sem spoznal preko prijatelja, ki sem ga v stiski spraševal kako se lahko spremenim. Povedal mi je za dušni zapis, ki ga izvaja Irena. Po tem doživetju se mi je sestavilo veliko koščkov sestavljanke in moja izgubljenost je izpuhtela, začutil sem svoj namen in videl sem svojo pot, širše, bolj poglobljeno... Izkušnja mi je dala upanje in ne le to, dala mi je možnost, da sledim svojem notranjem klicu. Od zapisa je že kar nekaj časa, skoraj 2 leti, vendar to odkrije še vedno v ozadju vzpodbuja moja dejanja in spremembe.
- Matjaž

Na kratko... Od takrat, ko sem jo spoznal, se mi je spremenil svet... seveda na bolje... na precej bolje! HVALA TI.
- Aleš

Moje doživetje dušnega zapisa je bilo kot bi me nekdo osvobodil napačnega mnenja o sami sebi. Prvič sem zares imela občutek da me nekdo zares vidi. Da vidi preko mojih prepričanj in mojega razuma. To mi je pomagalo si sploh dovoliti o sebi razmišljati kako drugače. Moja duša se je smejala na vsa usta! Hvala ti!
- Katja

S srečanjem Irence se je začel moj preporod. Povedala mi je za stvari, ki so odklenile moje darove. Popolnoma sem spremenil pogled na sebe in na svoje dotedanje življenje. Sebe sem začel dojemati pozitivno, kar mi je dalo voljo in zagon za uvajanje sprememb. Začrtal sem novo smer, ki se je držim že več kot dve leti in doživljam večjo uspešnost v poslu in v odnosih, povezan sem sam s seboj in vem česa si želim in kje to iskati. Njena podpora mi omogoča, da presegam preizkušnje usode in se na splošno dobro znajdem v življenju. Obisk Irence je po moje obvezen del priprave za vsakega, ki želi vzeti življenje v svoje roke.
- Gašper

Od mojega obiska pri Ireni je minilo že nekaj časa, a braz pretiravanja povem, da se mi je po tem spremenilo življenje. Z obiskom sem dobil spodbudo, da naredim spremembe katere sem čutil, da jih moram narediti, pa nisem imel prave usmeritve oz. vedenja kako naprej. Obisk pri njej bi priporočil vsakomur, ki išče odgovore v svojem življenju in mu je pomembno, da se čimbolj uskladi s svojo dušo in (spet) zadiha v življenju.
- Tomaž

Ko ne veš kaj delaš na zemlji, zakaj se slabe stvari dogajajo dobrim ljudem, ko ne vidiš naprej...samo blokada za blokado....in potem prideš do Irene...ki je kot lučka v temi...in začutiš v svoji duši olajšanje...VEM ZAKAJ. To je to...nepopisno...HVALA.
- Anonimna

Z eno besedo fenomenalno. Prvič sem zares stopila v stik s sabo, s svojim bistvom in razumela moje poslanstvo. Gospa Irena je tako topla oseba, daje občutek varnosti in sprejetosti, tako da ji res ni težko odpreti svoje duše. Hvaležna sem, da mi je življenje ponudilo možnost, da jo srečam. Hvala
- Anonimna

Od srečanja z Ireno, se mi je življenje popolnoma spremenilo. Izbiram poti, na katere prej ne bi niti pomislila, prepoznala sem svoje notranje sile in končno vem kaj je moje poslanstvo. Neprecenljiva izkušnja in premiki v zavesti.
- Anonimna

Vsi ljudje se na neki točki v življenju vprašamo: "V čem je smisel? Kaj je moje poslanstvo? Kdo v resnici sem?" Ko smo se pripravljeni soočiti z resnico in sami s sabo poiščemo ljudi, ki nam pomagajo odgovoriti na zastavljena vprašanja.

To je bilo moje glavno vodilo za obisk pri gospe Ireni. Branje dušnega zapisa bi opisala z eno besedo...ODREŠUJOČE. Vsi pretekli dogodki dobijo nek smisel in kar naenkrat imamo logično razlago, zakaj se nam dogaja kar se nam dogaja.

Zame je to pomenilo srečanje same s sabo, s svojim bistvom, ki nam s petimi čuti ni dostopno pa vendar najpomembnejši del nas,ki zeli da ga poznamo in mu sledimo.
- Anonimna

Dušni zapis je resnica vseh resnic...Irena pa je mojster, ki to resnico predaja nam. Ko duša kliče na pomoč, je edina rešitev Irena.
- Anonimna

Bilo je čudovito. Razen dveh malenkosti mi je bilo vse jasno. Sestavljale so se puzzle, bilo je toliko aha in mojih vzdihov olajšanja in razumevanja mojih reakcij, čustev,... Sedaj razumem vzroke za moja delovanja in nekaj dni sem bila kar nekako prazna. Na moje misli, zakaj taki občutki, sem dobila tole misel: odstranilo se je veliko tega, kar mi je delalo težave in ta praznina se bo počasi napolnila z lepim, pozitivnim, z ljubeznijo,... In to čutim vsak dan.

Še bolj kot prej se veselim ob malenkostih, napolnjuje me taka hvaležnost in ljubezen, da sem pogosto ganjena. In dogajajo se stvari s hitrostjo, da komaj sledim. Dogajajo se stvari, katere sem slutila, Irena si mi jih napovedala in že mi je nekaj jasno, kar naj bi se po napovedih zgodilo v nekaj letih. Srečujem čudovite ljudi, dogajajo se čudovite stvari.

Hvaležna sem za to izkušnjo in veselim se ponovnega srečanja v novembru. Hvaležna sem, da sem te imela priložnost spoznati in hvaležna, da si tu za nas. Hvala, hvala, hvala. NAMASTE. Objem.
- Hvaležna Romana

Ko sem se odločila za branje dušnega zapisa nisem vedela kaj naj pričakujem, da bom zvedela. Ko pa je gospa Irena začela govoriti o meni, me je dobesedno olupila kot čebulo. Plast za plastjo je odkrivala moj karakter, ki ga ne poznajo tako dobro niti moji najbližji, razen mene same. Opisala je vse moje občutke, ki so zakopani nekje globoko v meni. Hvala za čudovito izkušnjo.
- Marina

Toliko presenečenih, šokiranih in začudenih izrazov sem doslej že videla na obrazih ljudi, ki so prišli iz dušnih zapisov  pri Ireni Debeljak, ki so me tudi brez besed prepričali, da sem se še sama odločila in se postavila v vrsto za regresijo in zdaj sem presenečena, šokirana in začudena tudi sama, saj sem zvedela takšne stvari, da wau.

Vsaka situacija iz preteklosti je dobila argumentiran odgovor, čeprav vprašanj sploh nisem postavljala, ampak samo poslušala, kar je šlo skozi Ireno.  In ko mi je povedala, kakšna znanja nosim in kakšno  poslanstvo  bom opravljala še v tem življenju ... brez besed sem in globoko hvaležna, da sem si dala priložnost slišati, kar sem morala zvedeti.

To je tako kot bi ti nekdo nastavil stopnico, na katero z lahkoto stopiš in greš navzgor, namesto da delaš leta in leta ovinke, preden prideš do cilja, zaradi katerega si na svetu. Če sploh prideš.
Večina komentarjev, ko ljudje pridejo iz predavalnice, je kratkih in jedrnatih:  " K Ireni bi moral iti vsak človek." ali " Koliko gorja in skrbi bi mu bilo prihranjenega, če bi šel že v mladosti, ne šele v zrelih letih." Žal mi je edino, da nisem šel že prej."

U glavnem ... ko je človek pripravljen stopiti naprej ... priporočam. Se splača. Zelo. Ko sem slišala, kaj bom delala  v prihodnosti, kakšno je moje pravo poslanstvo še v tem življenju ...še zdaj imam naježeno kožo. Hvaležna, da sem si dala priložnost.

Zakaj to pišem? Ker sem prepričana, da bi se marsikomu postavilo vse na svoje mesto in bi lažje naredil korak dalje, če bi vedel, kaj je tisto, ki ga zadržuje na mestu.  V eni uri se mi je razjasnilo vse, saj sem dobila odgovore na neizgovorjena vprašanja. Vse se je postavilo na svoje mesto, vse čudne situacije in vse težke preizkušnje so dobile odgovor, čeprav vprašanj sploh nisem postavljala, ampak samo poslušala, kar je kanalizirala Irena. 
- Anonimna